Društvena memory igra “Upoznajmo biljno carstvo”

Danas djeca kroz godinu dobivaju mnogo igračaka, posebno za rođendane i blagdane.

Nakon par dana od darivanja, igračke su razbacane po cijeloj kući i završe u kanti za smeće. Čega djeci treba više?

Kvalitetnog vremena sa svojom obitelji.

 

19.99  (151.00 kn)

Zbog toga smo kreirali edukativnu memory igru “Upoznajmo biljno carstvo” koja nudi zabavno i kvalitetno provođenje vremena.

Igra na zabavan i jednostavan način pomaže djeci da vježbaju pamćenje i nauče prepoznati voće, povrće, cvijeće i ljekovito bilje u različitim fazama rasta. Naime, u ovoj memory igri ne spajamo identične fotografije, nego biljke u različitim fazama rasta (npr cvijet + plod). Tako uz mnogo zabave djeca i odrasli uče prepoznavati mnoštvo biljaka oko sebe.

Memory kartice i kutija su izrađene od kvalitetnog čvrstog kartona koji se neće oštetiti ni uz dugotrajno korištenje. Igra sadrži 24 para, odnosno 48 kartica.

 

NOVO: MOGUĆNOST SLANJA U SLOVENIJU
Poštarina za slanje u Sloveniju je 5,14 eur – kako nam je granica blizu šaljemo ju iz Slovenije jer inače je slanje iz Hrvatske više nego duplo skuplje. Prilikom narudžbe odaberite opciju Overseas koja iznosi 5,14 eur (ali ne šaljemo Overseasom nego onda šaljemo preko Slovenske pošta iz Slovenije za taj iznos poštarine).
Prilikom narudžbe napišite nam u napomenu “Slanje u Sloveniju”. Plaćanje pouzećem iz Slovenije nije moguće,  a dodatne podatke za plaćanje iz Slovenije šaljem vam na mail.

 

 

Možda će vam se također svidjeti…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu