Društvena memory igra “Upoznajmo biljno carstvo”

Danas djeca kroz godinu dobivaju mnogo igračaka, posebno za rođendane i blagdane.

Nakon par dana od darivanja, igračke su razbacane po cijeloj kući i završe u kanti za smeće. Čega djeci treba više?

Kvalitetnog vremena sa svojom obitelji.

 

Od 19.-29.05.2023.  imamo posebnu ponudu za sve naručitelje knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom” i memory igre “Upoznajmo biljno carstvo”.
Svi koji naruče knjigu ili igru dobivaju na poklon 4 paketića sjemenja cvijeća koje su prekrasne za cvjetne gredice a  vole ih i korisni oprašivači: suncokret (Helianthus annuus), pakujac (Aquilegia), djevojačko oko (Coreopsis grandiflora) i vučika (Lupinus polyphyllus).

19.99  (151.00 kn)

Zbog toga smo kreirali edukativnu memory igru “Upoznajmo biljno carstvo” koja nudi zabavno i kvalitetno provođenje vremena.

Igra na zabavan i jednostavan način pomaže djeci da vježbaju pamćenje i nauče prepoznati voće, povrće, cvijeće i ljekovito bilje u različitim fazama rasta. Naime, u ovoj memory igri ne spajamo identične fotografije, nego biljke u različitim fazama rasta (npr cvijet + plod). Tako uz mnogo zabave djeca i odrasli uče prepoznavati mnoštvo biljaka oko sebe.

Memory kartice i kutija su izrađene od kvalitetnog čvrstog kartona koji se neće oštetiti ni uz dugotrajno korištenje. Igra sadrži 24 para, odnosno 48 kartica.

Možda će vam se također svidjeti…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu