Kalendar iz Biovrta za 2023. godinu

Osigurajte si svakodnevnu inspiraciju uz kalendar iz Biovrta za 2023. godinu 🙂
Kalendar iz Biovrta za 2023 je u boji,  veličine 23*16,5 cm, zidni (s rupom za objesiti). Kad se otvori, onda je veličine 23*33 cm.
Prepun je šarenih i veselih prigodnih fotografija, čime ćemo vam uljepšati svaki mjesec u godini, a uz svaki mjesec imate i podsjetnik vrtlarskih radova u vrtu.
Uz svaki naručeni kalendar pripremili smo vam i poklon. Birate između 6 tematskih kompleta sjemenja: Krećemo u sjetvu, Šareni vrt, Ljekoviti vrt, Divne rajčice i Najbolja vrtlarska godina, a imate opciju i sami odabrati sadržaj svoj paketića u paketiću „Moj vrtlarski izbor“ .
UPUTA ZA NARUČIVANJE: Ukoliko naručujete više komada kalendara i želite uz njih različite poklone, naručite prvo jedan komad uz željeni poklon, pa onda naknadno dodajte u košaricu drugi kalendar s drugim odabranim poklonom.
Ukoliko ste odabrali na poklon paket “Krećemo u sjetvu” ili “Moj vrtlarski izbor”, odabrane poklon paketiće sjemenja možete navesti u napomeni kod narudžbe ili nam poslati listu želja putem našeg kataloga na www.biovrt.com/katalog .

7.96  (60.00 kn)

Uz prekrasne fotografije iz Biovrta, uz svaki mjesec imate i popis osnovnih vrtlarskih radova u mjesecu, te direktnu poveznicu na detaljni tekst o mjesečnim vrtlarskim radovima. Tako ćete se osigurati da uz naše savjete obavite vrtlarske poslove na vrijeme. Iako su radovi u globalu pisani za kontinentalni dio, u kalendaru je i uputa kada se onda planiraju isti radovi u mediteranskom dijelu.

Ovo NIJE mjesečev kalendar, ali radi praktičnosti dodali smo na njega označe mjesečevih mijena (kad je mladi mjesec, prva i posljednja četvrt te pun mjesec).

Pogledajte kako izgleda kalendar u ovom videu:


Uz svaki naručeni kalendar pripremili smo vam i poklon. Birate između 6 prigodnih kompleta sjemenja: Krećemo u sjetvu, Šareni vrt, Ljekoviti vrt, Divne rajčice i Najbolja vrtlarska godina, a imate opciju i sami odabrati sadržaj svoj paketića u paketiću „Moj vrtlarski izbor“.

 

UZ NARUDŽBU KALENDARA MOŽETE ODABRATI SLJEDEĆE PAKETIĆE (KOMPLETE) SJEMENJA:
(klikom na svaki pojedinačni naziv u popisu možete pogledati svaku vrstu s popisa i saznati više o uzgoju)

Ova posebna ponuda kalendara uz navedene poklon paketiće sjemenja traje od 04.01. – 31.01.2023. godine.

“Krećemo u sjetvu!”
U niskom smo startu za sjetvu. Mnogi siju chilli papričice već u siječnju, a nakon njih sijemo polako i patlidžane, peruanske jagode, tomatilllo, te slatke paprike.

Mi ćemo sijati sve navedeno u veljači – a da bi vas potaknuli na uzgoj vlastitih presadnica – uz kalendar vam u ovom paketu poklanjamo čak 7 različitih sorti za prve sjetve – sami kreirate svoj poklon komplet između chilli papričica, slatkih paprika, tomatilla, peruanske jagode, litchi rajčice i patlidžana s popisa dostupnih vrsti u našem katalogu na www.biovrt.com/katalog.

“Šareni vrt”
Poklon paket od 6 različitih vrsti cvijeća koje ima jako korisnu ulogu u vrtu i za vas i za sav živi svijet u vrtu.
Vrt (uključujući i sam povrtnjak) tijekom cijele godine može biti ispunjeni šarenim prekrasnim cvijećem koje nije samo hrana za dušu vrtlara dok uživa u njihovoj ljepoti. Cvijeće ima bitnu i višestruku ulogu – pomaže opstanku brojnih korisnih kukaca pružajući im i zaklon i hranu, oporavlja ili čak i gnoji tlo. Odabrali smo cvijeće koje će zašareniti vaš vrt tijekom cijele vrtlarske sezone te postati prava oaza bioraznolikosti.
U paketiću se nalaze:
– Vučika – Lupinus polyphyllus
– Djevojačko oko – Coreopsis grandiflora
Slak ukrasni visoki
Pakujac mix (Aquilegia)
Ljetni zvjezdan – božurasti tamno-roza – Callistephus spp.
Crnjika (Nigella damascena)

“Ljekoviti vrt”

Poklon paket od 6 različitih vrsti ljekovitog bilja koje je neprocjenjivo za svaku kućnu biljnu ljekarnu za liječenje brojnih tegoba – ali i za zdravlje i ravnotežu u vrtu.

Slatki pelin (Artmeisia annua)
– Matičnjak – Melissa officinalis 
Vlasac češnjakov – Allium tuberosum
Divizma žuta (Verbascum nigrum)
– Oman (Inula helenium)
– Neven – Calendula officinalis

“Divne rajčice”
Poklon paket od 6 paketića rajčica svih veličina – i velikih i malih plodova, te raznih zanimljivih boja. Sve rajčice u ponudi su slobodnooprašujuće sorte nastale prirodnim uzgojem. Uživajte u raznolikosti boja, oblika i okusa rajčica 🙂
– Rajčica crvene sorte mix
Rajčica Pink Berkeley Tie Die – manji plod
– Rajčica žute kruškice
– Rajčica crveni šljivar mix
– Rajčica tamni šljivar (Black plum)
– Rajčica koktel sitna – crvena/žuta/tamna mix

“Najbolja vrtlarska godina”
Poklon paket sadrži 6 različitih vrsti sjemenja. Radi se o izboru osnovnih vrsta koje se uzgajaju u svakom vrtu – od svega pomalo za obilje u vrtu 🙂

– Paprika mix (mješavina najmanje 3 različitih sorti slatke paprike)
– Rajčica mix (mješavina najmanje 3 različitih sorti rajčice)
– Starinska salata mix (mješavina najmanje 3 različitih sorti starinske salate)
– Chilli papričice mix (mješavina najmanje 3 različitih sorti ljutih papričica)
– Patlidžan mix (mješavina najmanje 3 različitih sorti patlidžana)
Loboda jestiva (Atriplex hortensis)

“Moj vrtlarski izbor”
Poklon paket sadrži 5 različitih vrsti sjemenja koje sami birate s popisa dostupnih vrsti u našem katalogu na www.biovrt.com/katalog.

 

Želimo vam inspirativnu, radosnu i obilnu novu vrtlarsku sezonu 🙂

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu