Knjiga “Vrtlarenje u skladu s prirodom” – Silvija Kolar-Fodor

U travnju 2023 izašlo je treće dopunjeno izdanje ove knjige.

Knjiga “Vrtlarenje u skladu s prirodom” Silvije Kolar-Fodor jedina je knjiga koja će vam trebati kako bi od početnika postali iskusni vrtlar/ica i kako bi uzgojili obilje svoje zdrave hrane.

U ovoj knjizi sažeto je njeno bogato iskustvo biovrtlarenja koje već godinama nesebično dijeli vrtlarskoj zajednici preko web stranice www.biovrt.com, na predavanjima i radionicama diljem Hrvatske.Na 176 stranica knjige bogate fotografijama i savjetima saznati ćete mnoge tajne biovrtlarenja koje će vam olakšati uzgoj zdrave hrane za sebe i svoju obitelj. Izdavač knjige je Taraxacum j.d.o.o.

 

19.99  (151.00 kn)

Vrtlarenje u skladu s prirodom” daje nam fantastičan uvid u funkcioniranje prirode i nas samih. Uči nas činiti sve suprotno od onoga što nas je društvo do sada učilo – uči nas kako usporiti, promatrati, istražiti, ne skakati u panici na pojavu jedne bubice ili mrlje na povrću te kako uz puno povjerenje pustiti prirodi da za nas odradi većinu posla na vrtu. Takvo vrtlarenje nam daje nemjerljivu radost, a prije svega daje nam mogućnost da uzgojimo strpljivije, zahvalnije i zdravije – sebe.

NOVO: MOGUĆNOST SLANJA U SLOVENIJU
Poštarina za slanje u Sloveniju je 5,14 eur – kako nam je granica blizu šaljemo ju iz Slovenije jer inače je slanje iz Hrvatske više nego duplo skuplje. Prilikom narudžbe odaberite opciju Overseas koja iznosi 5,14 eur (ali ne šaljemo Overseasom nego onda šaljemo preko Slovenske pošta iz Slovenije za taj iznos poštarine).
Prilikom narudžbe napišite nam u napomenu “Slanje u Sloveniju”. Plaćanje pouzećem iz Slovenije nije moguće,  a dodatne podatke za plaćanje iz Slovenije šaljem vam na mail.

Povodom izdavanja knjige u 2018. godini, snimili smo i kratki video u kojem je Silvija Kolar-Fodor predstavila svoju knjigu, video možete pogledati ovdje:

Možda će vam se također svidjeti…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu