Knjiga “Vrtlarenje u skladu s prirodom” – Silvija Kolar-Fodor

U travnju 2023 izašlo je treće dopunjeno izdanje ove knjige.

Knjiga “Vrtlarenje u skladu s prirodom” Silvije Kolar-Fodor jedina je knjiga koja će vam trebati kako bi od početnika postali iskusni vrtlar/ica i kako bi uzgojili obilje svoje zdrave hrane.

U ovoj knjizi sažeto je njeno bogato iskustvo biovrtlarenja koje već godinama nesebično dijeli vrtlarskoj zajednici preko web stranice www.biovrt.com, na predavanjima i radionicama diljem Hrvatske.Na 176 stranica knjige bogate fotografijama i savjetima saznati ćete mnoge tajne biovrtlarenja koje će vam olakšati uzgoj zdrave hrane za sebe i svoju obitelj. Izdavač knjige je Taraxacum j.d.o.o.

 

 

19.99  (151.00 kn)

Vrtlarenje u skladu s prirodom” daje nam fantastičan uvid u funkcioniranje prirode i nas samih. Uči nas činiti sve suprotno od onoga što nas je društvo do sada učilo – uči nas kako usporiti, promatrati, istražiti, ne skakati u panici na pojavu jedne bubice ili mrlje na povrću te kako uz puno povjerenje pustiti prirodi da za nas odradi većinu posla na vrtu. Takvo vrtlarenje nam daje nemjerljivu radost, a prije svega daje nam mogućnost da uzgojimo strpljivije, zahvalnije i zdravije – sebe.

 

Povodom izdavanja knjige u 2018. godini, snimili smo i kratki video u kojem je Silvija Kolar-Fodor predstavila svoju knjigu, video možete pogledati ovdje:

Možda će vam se također svidjeti…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu