Online edukacija Kreiranje vrta i prve sjetve u vrtu

Želite li započeti vlastiti vrt i imate velike volje za to, ali jednostavno ne znate otkud i kako početi? Želite li proširiti svoje znanje i osigurati si dobru vrtlarsku sezonu i obilje na vrtu? Imam edukaciju baš za vas.
Krenite zajedno sa mnom u kreiranje vašeg vrta 🙂

29.99  (226.00 kn) 39.99  (301.00 kn)

Veseli me što se sve više ljudi upušta u avanturu uzgoja vlastite zdrave hrane. Ako ste i vi jedan ili jedna od njih i ako se po prvi puta upuštate u vrtlarenje, ili tek želite proširiti svoje znanje, a jednostavno ne znate otkud bi bilo najbolje početi i kako sve posložiti da imate dobru vrtlarsku sezonu, imam edukaciju baš za vas.

Kada sam i sama počinjala pred 15 godina i kada sam odlučila imati vlastiti vrt, dobro sam se opremila s vrtlarskom literaturom, inspirirala se i stekla početno znanje iz knjiga. Ali kad sam došla do samog vrta i kada sam trebala početi sijati, osjećala sam se jednostavno izgubljeno. Koliko god to sve super zvuči u knjigama, kada ti to sve moraš staviti na gredicu, zapravo vidiš da ne znaš ništa. Nisam znala na koju dubinu sijati, da li sijati u jamice ili u redove, kada posijati, što daje odlične rezultate, a što ipak ne… Učila sam iz vlastitog iskustva i iz vlastitih grešaka. Imala sam i tu sreću da sam uz tebe imala i majku i baku s dugogodišnjim vrtlarskim iskustvom koje su mi mogle pomoći svojim savjetima i pokazati kako nešto napraviti.

Tako sam tu sada ja za vas: da vas vodim na tom putu i da vam pokažem kako možete na jednostavan način i uz puno radosti ostvariti najbolje rezultate u vašem vrtu.

Sa mnom ćete dobiti sve potrebno znanje da kreirate svoj vrt i posijete prvo povrće, cvijeće i začinsko bilje u njemu, te da sigurni u sebe nastavite s vrtlarenjem i uživate u plodovima vlastitog rada.

U ovoj online edukaciji radimo praktično, na mom vrtu, korak po kora kreiramo vrt, gredice, sijemo i malčiramo.

Edukacija traje 1 sat i 43 minute.

U WEBINARU “KREIRANJE VRTA I PRVE SJETVE U VRTU” NAUČIT ĆETE:
– na koji sve način možete započeti kreiranje vrta, koji su prednosti i nedostaci određenih metoda
– kako formirati gredice
– koje alate odabrati za vaš vrt
– kada i kako posijati povrće, začinsko i ljekovito bilje i cvijeće u vrtu: sijemo grašak, salate, rotkvice, mahune, ciklu, tikvice, krastavce, kupusnjače, kukuruz, peršin, luk, mrkvu, cvijeće te začinsko i ljekovito bilje…
– kako i zašto malčirati vrt
– mnoštvo savjeta i trikova za uspješni vrt

Nakon što naručite online edukaciju i izvršite uplatu, u roku od 24 sata ću vam poslati podatke za pristup.

Nakon kupnje edukacije imate slobodnu neograničenu mogućnost nebrojeno puta u bilo koje vrijeme pregledavati kupljenu edukaciju u trajanju od 3 mjeseca.
Učite u udobnosti vašeg doma, kada god to vama odgovara. Kupovinom online edukacija nemate putne troškove dolaska na mjesto održavanja edukacije i ne morate trošiti dragocjeno vrijeme na put. Webinar možete pregledavati koliko god puta želite i nakon što pripremite sve potrebno, korak po korak sijati zajedno sa mnom.

BIRATE IZMEĐU SREBRNOG I ZLATNOG PAKETA:

1. Srebrni paket 29,99 eur (225,96 kn) – pristup online edukaciji na 3 mjeseca.
2. Zlatni paket 39,99 eur (301,30 kn) – pristup online edukaciji na 3 mjeseca + bonus video, a na poklon ću vam poslati čak 6 paketića sjemenja po vašem izboru s liste dostupnih sorti (sjeme šaljem samo unutar RH).

Ovu edukaciju možete nabaviti povoljnije u kompletu 2 ili 3 edukacije iz Biovrta.

POSEBNI POPUSTI NA KOMPLETE od 2 ILI 3 EDUKACIJA:

KOMPLETI OD 2 EDUKACIJE (VIŠE):
– komplet od 2 online edukacija – SREBRNI PAKET – 52,98 eur (399,18 kn). Puna cijena ovog paketa je 59,98 eur (451,92 kn), štedite 7 eur (52,74 kn).
– komplet od 2 online edukacija – ZLATNI PAKET – 67,98 eur (512,20 kn) + 6 paketića poklon sjemenja (sjeme šaljemo samo unutar RH). Puna cijena ovog paketa je 79,98 eur (602,61 kn), štedite 12 eur (90,41 kn).

KOMPLETI OD 3 EDUKACIJE (VIŠE):
– komplet od 3 online edukacija – SREBRNI PAKET – 77,97 eur (587,46 kn). Puna cijena ovog paketa je 89,97 eur (677,88 kn), štedite 12 eur (90,41 kn).
– komplet od 3 online edukacija – ZLATNI PAKET – 99,97 eur (753,22 kn) + 8 paketića poklon sjemenja (sjeme šaljemo samo unutar RH). Puna cijena ovog paketa je 119,97 eur (903,91 kn), štedite 20 eur (150,69 kn).

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu