Predavanje “Kako kreirati vlastiti biovrt”

Inspirirajte se za uzgoj vlastite hrane uz online predavanje Silvije Kolar-Fodor.

Nakon kupnje dobivate korisničke podatke za pristup predavanju (poveznicu, korisničko ime i lozinku) te imate period od 3 mjeseca za pogledati ga, u bilo koje vrijeme, neograničeni broj puta.

Uz svako kupljeno predavanje poklanjamo vam i 5 poklon paketića sjemenja po vašem izboru, a sjeme birate s liste dostupnih vrsti na www.biovrt.com/katalog . Poklon sjeme šaljemo samo unutar RH.

9.99  (75.00 kn)

Ako želite promijeniti život na bolje i ako želite biti istinski neovisniji – vrtlarenje je pravi izbor za ovu godinu.

Uzgojem vlastite hrane dobivate jako puno. Iako na prvu ruku svi prvo pomisle na onaj financijski dio, koji itekako nije zanemariv pogotovo u ovo vrijeme inflacija i divljanja cijena, no uzgoj vlastite hrane je i puno više. Vrtlarenje donosi radost u vaš život, donosi pravu revoluciju i ako tome pristupite na pravi način – puno je dobrobiti koje će vam donijeti u život.

Pozivam vas da naučite više o kreiranju vrta i uzgoju vlastite organske hrane i inspirirate se sa mnom za novu vrtlarsku sezonu.
Na predavanju “Kako kreirati vlastiti biovrt” saznat ćete na koji sve način sve možete započeti s vrtlarenjem i kako pripremiti tlo i vaše prve gredice ili pak tegle za uzgoj – i na koje je sve to načine moguće napraviti s čim manje posla, pa čak i bez obrade tla. Uzgoj vlastite hrane bi trebao biti radost i uživancija, a ne muka i napor. Pokazat ću vam kako je to vrlo lako moguće 🙂

Moje je ime Silvija Kolar-Fodor. Ja sam autorica, biovrtlarka, aktivistica i zaljubljenica u prirodu. Posljednjih sedamnaest godina inspiriram i educiram vrtlare/ice i one koji to žele postati, kako lako i jednostavno, a uz puno radosti mogu uzgojiti obilje zdrave hrane. Znanje i podršku u tome pružam vam kroz svoju knjigu „Vrtlarenje u skladu s prirodom”, edukacije, www.biovrt.com i domaće sjeme iz biovrta. Vjerujem da upravo vlastitim biovrtom i podrškom lokalnog organskog uzgoja svi zajedno stvaramo bolju budućnost za sebe i za buduće generacije.

Predavanje je namijenjeno kako i početnicima u vrtlarenju, tako i onima koji već imaju vrt – uvijek možemo naučiti nešto novo i inspirirati se za nove ideje 🙂

 

Predavanje traje 1 sat i 18 minuta, a snimljeno je 20.04.2023.

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu