Predavanje “Koju voćku posaditi ove jeseni”

Inspirirate za sadnju voćaka uz online predavanje Silvije Kolar-Fodor.

Nakon kupnje dobivate korisničke podatke za pristup predavanju (poveznicu, korisničko ime i lozinku) te imate period od 3 mjeseca za pogledati ga, u bilo koje vrijeme, neograničeni broj puta.

Uz svako kupljeno predavanje poklanjamo vam i 5 poklon paketića sjemenja po vašem izboru, a sjeme birate s liste dostupnih vrsti na www.biovrt.com/katalog . Poklon sjeme šaljemo samo unutar RH.

9.99  (75.00 kn)

Najbolje vrijeme za posaditi voćku bilo je pred 5 godina – ali drugo najbolje vrijeme je upravo sada. Stoga nemojte propustiti priliku za sadnju voćaka.

Na predavanju “Koju voćku posaditi ove jeseni” dobit ćete konkretne savjete za odabir vrsti i sorti voćaka za vaš budući voćnjak ili okućnicu. Bilo da imate samo balkon ili terasu, malo dvorište ili pak veću parcelu za sadnju voćnjaka – Silvija Kolar-Fodor ima konkretne ideje za vas, a na predavanju daje i brojne praktične savjete o kreiranju voćnjaka.

Idemo stvoriti prekrasno obilje 🙂

Predavanje traje 1 sat i 31 minutu, a snimljeno je 21.11.2023.

 

Svi koji želite znati više o kreiranju voćnjaka i šumskog vrta, dostupne su i online edukacije na ovu temu: https://www.biovrt.com/nove-online-edukacije-o-kreiranju-vocnjaka-i-sumskog-vrta/

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu