Predavanje “Očuvanje bioraznolikosti – što svatko od nas može napraviti”

Inspirirajte se o očuvanju bioraznolikosti uz Silviju Kolar-Fodor.

Nakon kupnje dobivate korisničke podatke za pristup predavanju (poveznicu, korisničko ime i lozinku) te imate period od 3 mjeseca za pogledati ga, u bilo koje vrijeme, neograničeni broj puta.

Uz svako kupljeno predavanje poklanjamo vam i 5 poklon paketića sjemenja po vašem izboru, a sjeme birate s liste dostupnih vrsti na www.biovrt.com/katalog . Poklon sjeme šaljemo samo unutar RH.

9.99  (75.00 kn)

20.05. slavimo Svjetski dan pčela, a 22.05. slavimo Međunarodni dan bioraznolikosti i Dan zaštite prirode u Hrvatskoj.
Pozivamo vas da se inspirirate i naučite kako svi mi možemo zajedno pomoći očuvanju bioraznolikosti – jer o tome ovisi i naš opstanak na ovom Planetu. Glavni razlozi zašto je ugrožena bioraznolikost su ljudske aktivnosti koje prvenstveno uzrokuju uništavanje i gubitak staništa. Ako želimo očuvati prirodu – a time i život na Zemlji i vlastiti opstanak – svi se trebamo više osvijestiti i više angažirati. A aktivno možemo doprinijeti svojim izborima – svaki dan. I za to uopće ne treba puno napora.

Kako možemo svi mi biti dio rješenja svakodnevnim izborima kao potrošač, i kako još dodatno možemo pomoći očuvanju bioraznolikosti na svojim imanjima i vrtovima – saznajte na predavanju.

Predavanje traje 1 sat i 10 minuta, a snimljeno je 18.05.2023.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu