Puzzle “Upoznajmo pomagače u vrtu”

Upoznajte životinjski svijet oko nas – naučite 18 korisnih organizama koji su najčešći u svakom vrtu, kako ih prepoznati i osnove o njima u ovoj zabavnoj puzzle igri za velike i male 🙂

Puzzle dijelovi i kutija su izrađene od kvalitetnog čvrstog kartona koji se neće oštetiti ni uz dugotrajno korištenje. Igra sadrži 80 dijelova.

19.99  (151.00 kn)

Dostupnost: Na zalihi

Edukativne puzzle “Upoznajmo pomagače u vrtu” nude zabavno i kvalitetno provođenje vremena.

Puzzle igra na zabavan i jednostavan način pomaže djeci (ali i odraslima) da nauče prepoznavati najčešće korisne organizme oko nas, te tako djelovati i na njihovo očuvanje.

“Inspirirani” upravo neznanjem odraslih na društvenim mrežama kod nepoznavanja uloge korisnih organizama poput gujavica i krtica, nepoznavanjem brojnih korisnih oprašivača poput crne pčele drvarice ili pak osolikih muha, kreirali smo puzzle s stablom koje nosi fotografije i opise 18 korisnih organizama koje nas okružuju.

Ovakvim edukativnim alatima stvaramo nove generacije mladih ljudi koji imaju znanje o korisnim organizmima koji nas okružuju i neće ih nerazumno uništavati, koji razumiju povezanost čovjeka s prirodom te koji će ovim znanjem očuvati prirodu za buduće generacije, ali i svoje zdravlje.

Puzzle dijelovi i kutija su izrađene od kvalitetnog čvrstog kartona koji se neće oštetiti ni uz dugotrajno korištenje. Igra sadrži 80 dijelova.

 

 

Možda će vam se također svidjeti…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu