Online edukacija Skupljanje i čuvanje sjemena iz vlastitog vrta

Znate li da sve počinje i završava sjemenjem? I da smo istinski neovisni u uzgoju vlastite zdrave hrane tek kada tu hranu uzgajamo iz sjemenja kojeg smo skupili s vlastitog vrta?
Krenite zajedno sa mnom u novu vrtlarsku avanturu i naučite kako skupiti i čuvati sjeme iz vlastitog vrta.

26.41  (199.00 kn) 35.70  (269.00 kn)

Da bi uzgojili vlastitu zdravu hranu i bili istinski neovisni, trebate imati i sjeme. Kada kupujemo sjeme u raznim trgovinama, mi ovisimo o tom izboru i toj ponudi. A velike nesigurnosti i zatvaranja zadnje dvije godine jasno su nas upozorile da su moguća vremena kada nećemo moći vrlo lako doći do sjemena – a time i da radi toga nećemo moći uzgojiti vlastitu hranu. Stoga je vrijeme da se osiguramo na svojim vrtovima, skupljajući i čuvajući sjeme iz vlastitog vrta. A za to trebamo znanje – kada i kako skupiti sjeme, kako se skuplja po određenim vrstama i na koji ga način spremiti da ga možemo sijati idućih godina.

Na svom vrtu skupljam i čuvam sjeme već godinama i tu sam sada za vas: da vas upoznam s osnovama skupljanja sjemena i da vam pomognem da i vi budete istinski neovisni u uzgoju vlastite hrane.

Sa mnom ćete dobiti sve potrebno znanje o skupljanju i čuvanju sjemena, te da sigurni u sebe nastavite s vrtlarenjem i uživate u plodovima vlastitog rada.

U ovoj online edukaciji radimo praktično, na mom vrtu, korak po korak po vrstama povrća, začinskog i ljekovitog bilja te cvijeća.

Edukacija traje 1 sat i 33 minute.

U WEBINARU “SKUPLJANJE I ČUVANJE SJEMENA IZ VLASTITOG VRTA” NAUČIT ĆETE:
– kako skupiti sjeme po vrstama povrća, začinskog i ljekovitog bilja te cvijeća
– kada i na koji način skupljamo sjeme
– idealne posude i alati za skupljanje sjemenja
– na koji način razdvajamo sjeme
– što je fermentiranje sjemena i za koje vrste ga primjenjujemo
– kako čistimo sjeme od ostataka cvijeta ili ploda
– kako spremamo i gdje čuvamo sjeme
– koliko dugo traje klijavost po vrstama
– mnoštvo savjeta i trikova za lakše skupljanje i razdvajanje sjemena

Nakon što naručite online edukaciju i izvršite uplatu, u roku od 24 sata ću vam poslati podatke za pristup.

Nakon kupnje edukacije imate slobodnu neograničenu mogućnost nebrojeno puta u bilo koje vrijeme pregledavati kupljenu edukaciju u trajanju od 3 mjeseca.
Učite u udobnosti vašeg doma, kada god to vama odgovara. Kupovinom online edukacija nemate putne troškove dolaska na mjesto održavanja edukacije i ne morate trošiti dragocjeno vrijeme na put. Webinar možete pregledavati koliko god puta želite i nakon što pripremite sve potrebno, korak po korak spremati sjeme zajedno sa mnom.

 

NA IZBOR IMATE 2 PAKETA:
1. Srebrni paket 199,00 kn – pristup online edukaciji na 3 mjeseca.
2. Zlatni paket 269,00 kn – pristup online edukaciji na 3 mjeseca + bonus video, a na poklon ću vam poslati čak 6 paketića sjemenja po vašem izboru s liste dostupnih sorti (sjeme šaljem samo unutar RH).

Ovu edukaciju možete nabaviti povoljnije u kompletu 2 ili 3 edukacije iz Biovrta.

POSEBNI POPUSTI NA KOMPLETE od 2 ILI 3 EDUKACIJA:

komplet od 2 online edukacija – SREBRNI PAKET – 358 kn. Puna cijena ovog paketa je 398 kn, štedite 40 kn.
komplet od 2 online edukacija – ZLATNI PAKET – 458 kn + 6 paketića poklon sjemenja (sjeme šaljemo samo unutar RH). Puna cijena ovog paketa je 538 kn, štedite 80 kn.

komplet od 3 online edukacija – SREBRNI PAKET – 517 kn. Puna cijena ovog paketa je 597 kn, štedite 80 kn.
komplet od 3 online edukacija – ZLATNI PAKET – 677 kn + 8 paketića poklon sjemenja (sjeme šaljemo samo unutar RH). Puna cijena ovog paketa je 807 kn, štedite 130 kn.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu